Tűzkármentesítés

Egy tűzesetet követően szinte mindig szomorú kép tárul a szemünk elé. A pénzben és anyagi javakban nem mérhető emberi tragédiákon túl számos olyan kár keletkezik, amelyek értékben pontosan kifejezhetők. Ami nem égett el, az korommal és füsttel szennyeződött, vagy nedves az oltási munkálatok miatt! Ebben a kilátástalan helyzetben kell jó és gyors döntést hoznunk, mérlegelve a lehetséges következményeket! Következmények pedig minden esetben vannak:

  • A különböző éghető anyagoktól visszamaradt koromszennyeződés további veszélyeket rejt magában! Képes korróziós károkat okozni a fémes felületeken, ezáltal tönkretenni műszaki berendezéseket, gépeket.
  • Az égés során keletkezett veszélyes anyagok bejuthatnak a csatornahálózatba, vagy a talaj szerkezetébe kisebb-nagyobb környezeti károkat okozva, de a légmozgással vándorolva beszennyezhetnek olyan területeket is, amelyek nem voltak közvetlenül érintve a tűz által.
  • Az épület szerkezetében lappangó, esetenként nagy mennyiségű oltóvíz az épület penészesedéséhez vezethet, amely esetenként egy hosszan elhúzódó - akár egészségügyi - problémát is okozhat az ott élő emberek számára!

Mindez csak pár olyan jellemző következménykár, amely megfelelő szaktudással és segítséggel megelőzhető! A helyzet pontos ismeretében lehetséges csak jó döntést hozni, de ehhez még a megfelelő ismeretekkel is rendelkeznünk kell! Tíz fontos szempont, amiért érdemes ilyenkor kármentesítési szakemberhez fordulni:

  • Szakmai tudás, és Tapasztalat. Munkatársaink képzett szakemberek a saját szakterületükön belül, és pontos gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a kár kezelésében!
  • Gyorsaság és Hatékonyság. Egyszerű intézkedésekkel képesek vagyunk lokalizálni a kárt, és csökkenteni a veszteségeket, hogy mielőbb visszatérhessen minden a normális kerékvágásba.
  • Gazdaságosság és Biztonság. Speciális eljárásainkkal megmenthetők azok a berendezési tárgyak is, amelyeket más körülmények között kidobnánk. Minden általunk mentesített berendezésre garanciát vállalunk a szennyező anyagoktól történő mentesítés tekintetében.
  • Kényelem és Megbízhatóság. Minden szolgáltatást és megoldást egy kézből kap, így nem Önnek kell a különböző szakemberek munkáját összehangolnia.Teljes körű, „kulcsrakész” kivitelezést vállalunk!
  • Ügyféltámogatás és Tanácsadás. Akár már a bejelentés során is ellátjuk Önt hasznos információkkal a gyakorlati tennivalókkal kapcsolatban. Kérje ingyenes felmérésünket és tájékoztatásunkat!